 (1).png)
new
Сінабони з карамеллю
1
Домашні Сінабони з карамеллю мають особливо ніжне тісто, що робить їх невід’ємною частиною будь-якого сніданку. Ніжний аромат кориці та багатство смаку карамелі створюють неперевершений кулінарний досвід. Сиркова глазур є необхідною для досягнення аутентичного смаку цих знаменитих булочок. Цей домашній варіант дозволяє насолоджуватися ними у комфорті власної кухні.
Варіації
- Без карамельної глазурі, тільки сиркова глазур
- З горіхами пекан у начинці
- З білим шоколадом у глазурі
Секрети ніжності та смаку
- Дріжджове тісто потребує двох підняттів для ніжності.
- Друге підняття критичне — булочки повинні значно збільшитися перед випіканням.
- Не пересмажуйте — внутрішність повинна залишатися м’якою, а не сухою.
Поради щодо інгредієнтів
- Молоко має бути теплим, але не гарячим (максимум 40°C).
- Коричневий цукор дає глибший смак.
- Вершкове масло має бути м’яким для начинки.
Дрібні кулінарні нюанси
- Тісто готується на живих дріжджах, тому потребує часу.
- Карамель слід подавати теплою для найкращого смаку.
Булочки найсмачніші в перший день.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Хуторок пшеничне 1кг
500 г
Молоко Галичина ультрапастеризоване 2,5% 950г
240 мл
Масло Молокiя солодковершкове 82% 180г
160 г
Цукор Хуторок білий кристалічний 800г
100 г
Яйця курячі Це-яйце С0 10шт
2 шт
Дріжджі Львівські дріжджі сухі швидкодіючі 100г
7 г
Сіль Морячка морська йодована 450г
5 г
Сироп Rioba Ванільний 0,7л
5 мл
Цукор Goodway тростинний коричневий нерафінований 500г
150 г
Кориця Еко мелена 20г
15 г
Сир плавлений President Вершковий 45% 160г
200 г
Цукрова пудра Добрик 350г
250 г
Сметана Галичина 20% 300г
60 мл
Етапи приготування
01
Активація дріжджів — підігрійте молоко до 40°C, змішайте з дріжджами і 1 ст. л. цукру, залиште на 10 хвилин до появи пінки.
02
Замішування тіста — у великій мисці змішайте борошно і сіль, додайте яйця, дріжджову суміш, 60 г масла, ваніль, замісіть еластичне тісто.
03
Перше підняття — накрийте тісто вологою серветкою і залиште в теплому місці на 90 хвилин.
04
Підготовка начинки — змішайте 100 г м’якого масла з коричневим цукром і корицею до однорідної маси.
05
Розкачування і наповнення — розкачайте тісто у прямокутник 30×40 см, рівномірно розподіліть начинку.
06
Формування булочок — скрутіть тісто у рулет, наріжте на 12 частин і викладіть на пергамент.
07
Друге підняття — накрийте і залиште на 60 хвилин у теплому місці.
08
Випікання — випікайте при 190°C 20–25 хвилин до золотистого кольору.
09
Карамельна глазур — розтопіть 60 г масла, додайте 75 г коричневого цукру, проваріть 2 хвилини, потім додайте сметану і сіль. Сиркова глазур — збийте 200 г вершкового сиру з 100 г масла, поступово додайте цукрову пудру і ваніль, збивайте до пухкої текстури.
10
Сиркова глазур — збийте 200 г вершкового сиру з 100 г масла, поступово додайте цукрову пудру і ваніль, збивайте до пухкої текстури.
11
Фінальний штрих — нанесіть сиркову глазур на теплі булочки і полийте карамеллю
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)