
Суп з вівсяної крупи з яблуками
Представлене в даному рецепті блюдо - дуже корисне, оскільки до його складу входять яблука і багата мікроелементами і вітамінами вівсяна крупа. Організм людини легко засвоює вівсянку, вона регулює роботу кишечника і очищає наш організм від шлаків. Цей суп відмінно підійде тим, хто любить смачну їжу, але при цьому дотримується здорового і правильного харчування. Цей апетитний суп чудово вгамує голод в будь-який час доби. Його можна подавати на стіл, як на сніданок, так і на обід і вечерю.
Інгредієнти
Яблука
30 г.
Крупа вівсяна
20 г.
Цибуля ріпчаста
40 г.
Морква
20 г.
Сік лимонний
10 г.
Вода
1 л.
Сіль
за смаком
Прянощі
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлю налити воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, всипати вівсяну крупу, варити протягом 13-16 хвилин, після чого прибрати з вогню, процідити через друшляк.
02
Перекласти остиглу крупу в блендер, подрібнити до стану пюре, покласти у відвар в каструлю. Поставити знову на вогонь каструлю, додати в неї нарізані яблука, дрібно нарізані моркву і цибулю. Влити лимонний сік, посолити за смаком, а також додати прянощі.
03
Варити до готовності. Після, остудити. Подавати холодним. При подачі додати сметану або майонез.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів