Суп з вівсяної крупи з яблуками - Image

Суп з вівсяної крупи з яблуками

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Представлене в даному рецепті блюдо - дуже корисне, оскільки до його складу входять яблука і багата мікроелементами і вітамінами вівсяна крупа. Організм людини легко засвоює вівсянку, вона регулює роботу кишечника і очищає наш організм від шлаків. Цей суп відмінно підійде тим, хто любить смачну їжу, але при цьому дотримується здорового і правильного харчування. Цей апетитний суп чудово вгамує голод в будь-який час доби. Його можна подавати на стіл, як на сніданок, так і на обід і вечерю.

Інгредієнти

Яблука

30 г.

Крупа вівсяна

20 г.

Цибуля ріпчаста

40 г.

Морква

20 г.

Сік лимонний

10 г.

Вода

1 л.

Сіль

за смаком

Прянощі

за смаком

Етапи приготування

01

У каструлю налити воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, всипати вівсяну крупу, варити протягом 13-16 хвилин, після чого прибрати з вогню, процідити через друшляк.

02

Перекласти остиглу крупу в блендер, подрібнити до стану пюре, покласти у відвар в каструлю. Поставити знову на вогонь каструлю, додати в неї нарізані яблука, дрібно нарізані моркву і цибулю. Влити лимонний сік, посолити за смаком, а також додати прянощі.

03

Варити до готовності. Після, остудити. Подавати холодним. При подачі додати сметану або майонез.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп з вівсяної крупи з яблуками – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua