
Суп молочний із запеченим рисом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сухарі панірувальні
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Рис пропарений
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
25 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити рис, перекласти в друшляк, дати стекти зайвій рідині, викласти в миску, додати яйце, вершкове масло кімнатної температури, частину натертого сиру, посолити. Ретельно перемішати всі інгредієнти.
02
Змастити маслом сковороду, присипати сухарями, розігріти, викласти суміш з миски, поверхню маси вирівняти зверху ножем, посипати сиром, що залишився, полити трохи рослинною олією.
03
Випікати в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин. Розкласти рис по тарілках, залити киплячим молоком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)