Суп-пюре з риби та зеленого горошку - Image

Суп-пюре з риби та зеленого горошку

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Експериментуйте з першими стравами і приготуйте смачний суп-пюре з риби і зеленого горошку. Готується він дуже швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Рибу можна брати як білу, так і червону. Червону використовувати краще, оскільки жири червоної риби дуже корисні і прекрасно наситять смак супу. Якщо бажаєте повною мірою відчувати рибку в супі, не подрібнюйте її в чаші блендера, а після варіння остудіть і розділіть на порційні шматочки. Сливки і масло створюють наваристу основу супу, а риба як не можна краще доповнює смак. Горошок надає супу насичений зелений колір. Підійде і консервований горошок, і заморожений, однак попередньо зварений.

Інгредієнти

Масло вершкове

2 ст. л.

Борошно пшеничне

2 ст. л.

Молоко

100 мл.

Сіль

за смаком

Яйце куряче

1 шт.

Філе білої риби

400 г.

Зелений горошок консервований

300 г.

Морква

1 шт.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Олія рослинна

за смаком

Вершки

50 мл.

Етапи приготування

01

Відварити рибу. Обсмажити в олії на сковороді цибулю з морквою.

02

Змішати в мисці горошок з обсмаженими цибулею і морквою, залити невеликою кількістю бульйону з риби. Перемішати.

03

Викласти в чашу блендера відварну рибу і суміш із миски. Подрібнити.

04

Обсмажити борошно у вершковому маслі на сковороді. Влити вершки, посолити за смаком. Тушкувати протягом 3-4 хвилин.

05

У каструлі змішати рибно-овочеве пюре із блендера, влити білий соус зі сковороди, посолити при необхідності, довести до кипіння. Заправити суп наприкінці молочно-яєчною сумішшю, з додаванням вершкового масла.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп-пюре з риби та зеленого горошку – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua