
Тайський бульйон
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
2250 мл.
Філе стегна куряче Супер Філео без кісточки охолоджене
600 г.
Селера стебло
2 стебла
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Селеру порізати на невеликі шматочки, цибулини на четвертинки, корінь коріандру і корінь імбиру порізати дуже дрібно.
02
Покласти всі інгредієнти у велику каструлю, дати закипіти, потримати на великому вогні кілька хвилин, зменшити вогонь і зняти пінку з бульйону. Накрити кришкою і дати рідині побулькати приблизно годину.
03
Процідити в разі необхідності кілька разів через дрібне ситечко, щоб отримати якомога більш чистий бульйон. Охолодити і ще раз зняти пінку з поверхні. Бульйон можна зберігати в холодильнику кілька днів або заморозити для більш довгого зберігання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)