
Тарт "Слива в шоколаді"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Слива темна
500 г.
Сир кисломолочний 9%
125 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Масло вершкове домашнє
185 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ст. л.
Шоколад чорний Maxim's 39г
40 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Змішати борошно, розпушувач, 1 яйце, 125 г. м'якого масла, сир, 50 г. цукру, ванільний цукор і 1 ст. л. сметани. Замісити тісто і поставити в холодильник.
02
Розігріти 60 г. масла на сковороді, всипати 100 г. цукру і корицю. Постійно помішуючи, чекати поки цукор не карамелізується. Після цього зняти з вогню і відразу ж перелити карамель у форму, швидко розподіляючи її по дну. На карамель викласти порізані сливи.
03
Охолоджене тісто розкачати і, обережно вминаючи, викласти його на сливи. Випікати пиріг у духовці 40-45 хвилин при температурі 180°C. Готовий пиріг перевернути дном вгору.
04
У 5 ст. л. молока розчинити шоколад, постійно помішуючи. Швидко полити глазур'ю пиріг.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)