
Тарталетки з ромовими вишнями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Лимон
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст. л.
Мигдаль
20 г.
Вишня сушена
500 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
10 г.
Ром Pott 54% 0,7л
50 мл.
Ванілін Pripravka 2г
5 г.
Етапи приготування
01
Масло (дуже холодне) перетерти в крихту з цукром, додати цедру і мелений мигдаль. Просіяти борошно, додати яйця і продовжувати перетирати тісто руками. Повинна вийти консистенція, схожа на мелені сухарі.
02
1/4 крихти відкласти, в решту влити молоко (дуже холодне) і замісити тісто. Довго не вимішувати, інакше може пропасти розсипчастість. Скачати в кулю, загорнути в плівку і прибрати на годину в холодильник.
03
Поки тісто відпочиває в холодильнику, підготувати вишню. Відокремити від кісточок і засипати цукром, ваніллю і залити ромом. Нехай настоюється близько 20 хв.
04
Вишню викласти в каструлю, додати крохмаль і готувати хвилин 10-15 на невеликому вогні до загустіння.
05
Коли тісто підійшло – розкачати товщиною 1 см. і викласти у форми для тарталеток, наколоти виделкою. І ще раз прибрати, тепер уже в морозилку, хв. на 15.
06
Духовку розігріти до 180°C градусів, дістати тарталетки і наповнити вишнями, зверху присипати залишками крихт.
07
Із залишків тіста можна зробити слайси (смужечки зверху) і викласти їх на тарталетки у формі сітки, змастивши збитим яйцем. Випікати при 180°C 20 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)