
Телятина в пармезані та розмарині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Відбивна теляча на кістці
4 шт.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
75 г.
Розмарин, шт
1 ст. л.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Часник
4 шт.
Етапи приготування
01
Видалити з м'яса жир і жили, промити, висушити на паперовому рушнику.
02
У миску висипати сухарі і розмарин, натерти пармезан, перемішати. В окремій мисці збити яйце.
03
Обваляти м'ясо в яйці, після чого обваляти в сухарях.
04
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, додати вершкове масло. Висипати на сковороду подрібнений часник, обсмажити до золотистого кольору.
05
Збільшити вогонь до середнього, викласти на сковороду шматки м'яса. Обсмажити з кожної сторони протягом 4-5 хвилин. При подачі викласти м'ясо на теплу тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)