
Тірамісу за класичним рецептом
Італійці пишаються своїм десертом тірамісу як національним надбанням. Їх можна зрозуміти, адже ніжний смак печива, що тане в роті, з повітряним кремом на основі маскарпоне і підбадьорливим ароматом еспресо - це те, що дарує задоволення шанувальникам тірамісу по всьому світу. У цього десерту безліч варіацій: у нього додають фрукти, ягоди. Але ми пропонуємо не відступати від канонів і приготувати тірамісу за класичним рецептом. До речі, італійці вважають, що краще за все їсти тірамісу в другій половині дня, між обідом і вечерею, адже десерт допомагає відновити сили і отримати заряд енергії. Але нам здається, що підняти настрій за допомогою тірамісу - відмінна ідея, незалежно від часу доби.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
445г
Печиво Aro Савоярді бісквітне для тірамісу 200г
20шт
Цукор Ваш Цукор 10кг
100г
Кава в зернах Idealist Coffee Бразилія еспресо 250г
60мл
Ром Pott 54% 0,7л
44мл
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
240мл
Какао-порошок Аромікс 100г
50г
Етапи приготування
01
Змішайте каву з еспресо і дайте охолонути.
02
Змішайте маскарпоне з ромом і цукром. Збийте вершки і додайте до суміші з маскарпоне, обережно перемішуючи.
03
Одне за одним умочуйте печиво в каву і викладайте в форму.
04
На печиво викладіть крем.
05
Зробіть ще шар печива і ще шар крему.
06
Посипте какао і шоколадом.
07
Залиште в холодильнику на 4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)


.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)