 (1).png)
Тірамісу з фісташковим кремом
1
Тірамісу - це класичний італійський десерт, який завоював серця гурманів у всьому світі. Але ж хто сказав, що не можна додати трішки фантазії до традиції? Його версія з фісташковим кремом - це справжня насолода для очей і смакових рецепторів. Застосування ніжного вершкового сиру, бісквіту та ароматного фісташкового крему перетворює цей десерт у справжній витвір кулінарного мистецтва.
Варіації
-Експериментуйте з різними горіхами, такими як мигдаль або кешью, для створення нових відтінків смаку у вашому тирамісу.
Секрети ніжності та смаку
-Для створення ніжнішої текстури крему додайте трохи грецького йогурту. Він надасть легкості та повітряності вашому десерту.
Поради щодо інгредієнтів
-Оберіть лише свіжі фісташки без солі. Якщо доступні, придбайте вже очищені від шкірки, це зекономить ваш час.
Дрібні кулінарні нюанси
-Фісташкову пасту краще приготувати заздалегідь, щоб її аромат повністю розкрився. Зберігайте її в холодильнику до моменту використання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво Aro Савоярді бісквітне 400г
200 г
Сир Auchan Маскарпоне м'який 36% 500г
250 г
Паста Star Nut фісташкова 200г
100 г
Цукор Хуторок білий кристалічний 800г
100 г
Яйця курячі Свіжак С0 10шт
3 шт.
Кава мелена Ferarra Crema Irlandese 250г
200 мл
Какао-порошок Мрія Classic 100г
Для посипки
Етапи приготування
01
Приготування кави - Зваріть міцну каву. ⏱ 5 хв. Орієнтир: аромат свіжозвареної кави.
02
Збивання яєць і цукру - Збийте жовтки з цукром до легкої піни. ⏱ 10 хв. Орієнтир: суміш стає пишною і світлою.
03
Приготування крему - Додайте маскарпоне та фісташкову пасту в збиті жовтки та перемішайте до однорідної маси. ⏱ 10 хв. Орієнтир: крем гладенький та без грудок.
04
Збірка тирамісу - Зануріть бісквіт савоярді в каву швидко, щоб він не розмочувався. Викладайте в форму шарами - бісквіт, крем, бісквіт, крем. ⏱ 15 хв. Орієнтир: шар крему має повністю покрити бісквіт.
05
Порада: Посипте десерт какао безпосередньо перед подачею, щоб зберегти його аромат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)