Торт медовий - Image

new

Торт медовий

Кількість порцій: 8Час приготування: 6 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Медовий торт, як жоден інший десерт, здатний перенести вас у дитинство, де аромат свіжоспеченого тіста переплітається з ніжною солодкістю меду. Він підходить як для сімейного чаювання, так і для святкового столу. Цей десерт завжди викликає захоплення гостей, враховуючи популярність у традиційній українській кухні.


Варіації

-Існує безліч варіацій медового торта: з горіхами, сухофруктами, різними кремами або шоколадною глазур'ю. Кожен може знайти варіант на свій смак, що робить його універсальним вибором для любителів різноманіття.

Секрети ніжності та смаку

-Щоб торт був ніжним, меду слід зважувати не тільки вагами, але й з любов'ю. Важливо, щоб інгредієнти були свіжими й натуральними, що стане запорукою чудового смаку.

Поради щодо інгредієнтів

-Уникайте "горілого" меду, обираючи свіжий сорт, а кращі слої медового торта утворюються, якщо між ними натерта заморожена карамель. Також рекомендую використовувати тільки органічні продукти для максимального задоволення.

Дрібні кулінарні нюанси

-Дайте торту настоятися в холодильнику протягом ночі. Це дозволить крему всотатися, і шари стануть ще більш ароматними та м'якими. Такі дрібниці роблять медовий торт

Продукти для рецепту

Борошно Хуторок Домашній пшеничне 1кг
28.90

Борошно Хуторок Домашній пшеничне 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно Хуторок Домашній пшеничне 1кг

300 г

Цукор Хуторок білий кристалічний 800г

150 г

Мед Літній Мед 500г

150 г

Яйця курячі Свіжак С0 10шт

2 шт.

Сода харчова НЗ 450г

1 ч.л.

Етапи приготування

01

Підготовка основи - Змішайте мед, цукор та соду у каструлі, нагрівайте на слабкому вогні до розчинення. ⏱ 5 хв. Орієнтир: суміш змінить колір на карамельний.

02

Заміс тіста - Додайте яйце та борошно, ретельно перемішуючи. ⏱ 10 хв. Орієнтир: тісто має бути однорідним і не липнути до рук.

03

Випікання - Випікайте кожен шар при 180°C. ⏱ 10 хв на кожен шар. Орієнтир: краї стануть золотистими.

04

Остудження та збирання - Перекладайте коржі кремом, дайте настоятися. ⏱ 120 хв. Орієнтир: кінцевий продукт повинен бути ніжним і стабільним.

05

Порада: Подавайте торт з чашечкою свіжого чаю або кави для повного задоволення.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Курник з млинцями

Курник з млинцями

6

2 год