Цезар з креветками - Image

new

Цезар з креветками

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салат Цезар — це класика західноєвропейської кухні, яка завоювала серця гурманів по всьому світу. Відомий своєю ніжною заправкою та хрусткими крутонами, цей салат стає ще більш вишуканим, якщо додати до нього соковиті креветки. Він ідеально підходить як для легкого обіду, так і для святкової вечері.

В історії салатової класики Цезар має дещо загадкове походження, але незмінно викликає захоплення своїм смаковим балансом та текстурністю інгредієнтів.


Варіації

Щоб внести різноманітність, можна замінити креветки на куряче філе, приготоване на грилі, або додати авокадо для більш кремової текстури.


Секрети ніжності та смаку

Вибирайте свіжі листя салату ромен та соковиті креветки, які нададуть салату максимального аромату. Заправка на основі сиру пармезан та анчоусів створить унікальну смакову палітру.


Поради щодо інгредієнтів

Обирайте тільки свіжі інгредієнти: креветки, які легко чистяться, та пармезан із добре вираженим ароматом.


Дрібні кулінарні нюанси

Подавайте салат одразу після приготування, щоб зберегти хрусткість крутонів і соковитість креветок.

Продукти для рецепту

Салат Metro Chef Ромен пучок 200г
69.90

Салат Metro Chef Ромен пучок 200г

200 г

Інгредієнти

Салат Metro Chef Ромен пучок 200г

1 шт

Креветки Esva 90/120 900г

300 г

Сир Dziugas Пармезан 40%

50 г

Крутони Добра Грінка 80г

100 г

Олія оливкова Bono Extra Virgin Organic 500мл

30 мл

Сік LimoChef лимонний концентрований 200мл

2 ст.л

Філе анчоуса Rizzoli солене в олії 380г

2 шт

Яйця курячі Це-яйце С0 10шт

1 шт

Часник

1 зубчик

Етапи приготування

01

Підготовка інгредієнтів — Очистіть креветки, натріть пармезан, наріжте салат. Орієнтир: усі інгредієнти мають бути готові до змішування.

02

Приготування крутонів — Підсмажте хліб на оливковій олії до золотистого кольору. Орієнтир: крутони хрусткі.

03

Заправка салату — Змішайте оливкову олію, сік лимона, подрібнені анчоуси та яйце в блендері до отримання емульсії. Додайте натертий пармезан. Орієнтир: консистенція заправки кремова.

04

Змішування — На тарілці викладіть листя ромену, додайте креветки та крутони, полийте заправкою, перемішайте. Орієнтир: усі інгредієнти рівномірно вкриті заправкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Бограч з картоплею та паприкою

Бограч з картоплею та паприкою

4

1 год