Салат з тунцем і цикорієм - Image

Салат з тунцем і цикорієм

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей салат - справжній вибух смакових відчуттів, складається він з різних смаків, що прекрасно доповнюють один одного. Солодкість яблука пом'якшує терпкий цикорій, а виноградне масло і тунець надають страві особливу пікантність. Не забувайте і про користь цикорію. Адже це природні ліки для нервової системи; він добре заспокоює нерви і підіймає настрій. Так само всім відомо і про протизапальні властивості цієї рослини. Цей салат - чудовий варіант для святкового столу. Ми сподіваємося, така страва сподобається вам і вашим гостям завдяки незвичайному смаку та аромату.

Інгредієнти

Тунець консервований

185г

Цибуля

1шт

Петрушка

1 пучок

Цикорій

1шт

Бальзамічний оцет

3 ст. л.

Виноградное масло

4 ст. л

Яблуко

1шт

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Злити з тунця рідину, розім'яти його виделкою.

02

Для заправки ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Петрушку помити, обтрусити від води, дрібно посікти. Перемішати цибулю і петрушку, додати оцет і виноградну олію, посолити і поперчити.

03

Цикорій помити, почистити, видалити качан. Нарізати тонкими скибочками. Яблуко помити, розрізати на чотири частини, очистити від зерен, нарізати тонкими скибочками.

04

Перемішати тунець, цикорій і яблука, додати заправку. Подавати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з тунцем і цикорієм – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua