
Індичка із ананасами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе індички
1 кг.
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
1 банка
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Молоко кокосове Bionaturalis з зеленим карі органічне 400мл
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Ретельно вимити філе, порізати великими шматками товщиною 2 см., накрити харчовою плівкою і злегка відбити кухонним молоточком.
02
Шматки філе посолити, приправити перцем і каррі з двох сторін і порізати на порційні шматки. Дати м'ясу постояти 10 хвилин.
03
Форму для запікання змастити соняшниковою олією і викласти в неї м'ясо, злегка окропивши його оливковою олією, поставити в заздалегідь розігріту до 200°C духовку на 20 хвилин.
04
Дістати форму з духовки, зверху на індичку викласти кільця консервованого ананаса і змастити медом.
05
Поставити в духовку ще на 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)