
Сирні млинці з родзинками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
225 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
375 мл.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Сир кисломолочний Домашній
200 г.
Родзинки
80 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Родзинки викласти в миску, залити окропом. Розтопити на водяній бані 10 г. вершкового масла. Змішати в мисці борошно, цукор, сіль і розпушувач.
02
Сир перетерти через сито. Влити до сиру молоко, вбити яйця, додати розтоплене вершкове масло і ванільну есенцію. Ретельно перемішати вінчиком.
03
Додати сирну суміш у борошняну, ретельно перемішати до однорідної консистенції. Додати родзинки в тісто, перемішати.
04
Розігріти сковороду, додати вершкове масло, зменшити вогонь до середнього. Вилити на сковороду 50 мл. тіста, обсмажити до появи пухирців, перевернути на іншу сторону, готувати ще 20-30 секунд. Так повторити з усім тістом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)