
Сирний пиріг з чорницями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г + 1 ст.л.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч.л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч.л.
Сир кисломолочний 9%
600 г
Чорниця швидкозаморожена
300 г
Етапи приготування
01
Масло розтерти з цукром (150 г.) і ванільним цукром. Додати 1 яйце, перемішати.
02
У цю масу просіяти борошно і розпушувач, замісити не дуже круте тісто. Прибрати його на деякий час в холодильник, щоб його легше було викладати у форму.
03
Духовку нагріти до 180°C.
04
Для начинки у решти яєць відокремити білки від жовтків. Білки на час прибрати в холодильник. Жовтки розтерти з цукром, що залишився (крім 1 ст.л.).
05
Сир протерти блендером або пропустити через сито.
06
З'єднати сир з жовтками, додати крохмаль і все добре вимішати.
07
Охолоджені білки збити з дрібкою солі до стійких піків. Додати їх в сирну масу, акуратно перемішуючи знизу вгору в одному напрямку, щоб білки не осіли.
08
Форму змастити маслом або застелити промасленим пергаментним папером. Викладіть в неї тісто, рівномірно розподіляючи його по дну і формуючи високі бортики.
09
На тісто викласти сирну начинку, розрівняти.
10
У чорницю додати 1 ст.л. цукру і протерти ягоду блендером.
11
Розподілити ягоду по сирній начинці і злегка перемішати.
12
Випікати пиріг у розігрітій духовці близько 40 хвилин до готовності начинки (якщо він почне пригорати - накрити його фольгою і продовжити готування). Для подачі за бажанням можна посипати пиріг цукровою пудрою і прикрасити ягодами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)