
Шинкові трубочки з начинкою
Шинка є одним із самих смачних м'ясних продуктів. Це апетитне куряче, яловиче або свиняче м'ясо, приготоване особливим способом, може бути ситною складовою різних страв. У запропонованому рецепті шинка є основою для оригінальної закуски. Закуски - це родзинка будь-якого святкового столу, і бувають вони холодними і гарячими. Шинкові трубочки з начинкою - гаряча закуска, смачна, ситна, оригінальна. Спосіб приготування страви досить простий і не забере багато часу. Варіантів начинки для шинкових трубочок багато. Наш варіант начинки з простих, доступних інгредієнтів, але результат Вам сподобається.
Інгредієнти
Шинка
250 г.
Хліб білий
100 г.
Молоко
250 г.
Яйце
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Олія
3 ст. л.
Сіль, спеції
за смаком
Зелень
35 г.
Панірувальні сухарі
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Відварити 3 яйця. Очистити. Потім нарізати кубиками хліб. Нагріти молоко. Залити ним хліб. Настояти 10 хвилин.
02
Цибулю очистити. Нарізати. Спасерувати на рослинній олії. Потім додати її в хліб. Услід всипати панірувальні сухарі, нарізані яйця, порубану зелень петрушки. Влити 1 ст. л. рослинної олії. Посолити, приправити. Збити усі інгредієнти.
03
Перейти до підготовки шинки. Розрізати її на чотири шматки прямокутної форми. Викласти на поверхню (на дошку). Зверху кожного шматочка накласти хлібну масу. Згорнути трубочкою.
04
На плиту поставити сковорідку. Змастити її олією. Помістити трубочки і відправити до духовки, розігрітої до 180ºС. Готувати 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів