
Віденський вишневий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
180 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
140 г
Борошно 7 1кг
200 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Вишні упаковка 500г
400 г
Цукрова пудра Aro 250г
10 г
Етапи приготування
01
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, по одному ввести яйця.
02
Всипати трохи борошна, дрібку солі, розпушувач. Збити міксером. Ввести решту борошна, ще раз збити до однорідності.
03
З вишні видалити кісточки. Звернути увагу, щоб ягоди були не надто великі тому, що велика вишня при випіканні дасть багато соку, і пиріг вийде злегка не пропечений в середині.
04
Роз'ємну форму добре змастити вершковим маслом. Викласти в неї тісто, зверху на тісто – вишню.
05
У розігрітій до 180°С духовці випікати близько 30-35 хв., перевіривши на готовність дерев'яною паличкою або зубочисткою (вона повинна виходити сухою).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)