Яблучний мільфей - Image

Яблучний мільфей

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Класичний мільфей - це ніжний десерт, що представляє собою листкові тістечка. Треба відзначити, що це дуже модні на сьогоднішній день ласощі. Запропонований рецепт - спрощений варіант приготування мільфея. Цей мільфей - яблучний. Замість листкового тіста, яке використовують при приготуванні мільфея, скористайтеся готовими листами лаваша. Часу на приготування десерту Ви витратите небагато, а результат, без сумніву, порадує. Порада: щоб яблука не потемніли вже при нарізці, лезо ножа змочіть лимонним соком. За бажанням у збиті вершки можна додати корицю, бо яблука і кориця - дуже гармонійний дует.

Інгредієнти

Яблука

4 шт.

Цукор

3 ст. л.

Лимонний сік

1 ст. л.

Лаваш

2 шт.

Вершкове масло

1 ст. л.

Збиті вершки

250 мл.

Цукрова пудра

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 200°С. Застелити деко пекарським папером. Яблука порізати дольками.

02

Розкласти яблучні дольки на деко. Посипати 2 ст. л. цукру, скропити лимонним соком. Запікати 20 хвилин, до м'якості і золотистого відтінку.

03

За допомогою склянки з тонкими стінками вирізати з лаваша 24 кола. Викласти їх на деко і за допомогою пензлика змастити розтопленим маслом. Зверху посипати цукром. Пекти 5 хвилин, до золотистого відтінку. Остудити.

04

Для кожного мільфея одне коло змастити вершками і викласти на нього пару яблучних часточок, потім покласти ще одне коло і повторити вершки і яблука, зверху накрити третім кружком. Перед подачею посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Яблучний мільфей – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua