
Юшка з форелі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
3 л.
Картопля фасована
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Лист лавровий
5 шт.
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Сіль Єгипет
1 ст. л.
Кріп 70г
1 пучок
Форель жива
2 кг.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучок
Етапи приготування
01
Форель почистити, прибрати нутрощі, натерти сіллю. Покласти в каструлю, зверху накрити кришкою, прибрати поки в холодильник.
02
Воду в каструлі поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити воду за смаком.
03
Картоплю помити, почистити, нарізати на кубики, висипати в киплячу воду.
04
Цибулю нарізати, висипати до картоплі в каструлю, коли картопля буде готова. Сюди ж додати чорний перець горошком, лавровий лист, варити 15 хвилин.
05
Дістати з холодильника рибу, покласти рибу в бульйон. Варити 20-30 хвилин на середньому вогні. Після, дістати рибу з каструлі, розділити її на шматочки порційні, розлити юшку по тарілках, покласти в кожну шматочок риби, посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)