
Йогуртове морозиво з шоколадом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 г.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
1 ст. л.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
20 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
5 упак.
Етапи приготування
01
У 100 мл. молока розвести крохмаль.
02
Шоколад наламати на дрібні шматочки або натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти з йогуртом і залити у форму для морозива.
03
У центр форми з йогуртом вертикально вставити дерев'яну паличку для морозива і поставити в морозильну камеру.
04
Витримати в камері до повного замерзання. Після замерзання морозиво готове до вживання. Якщо виникають складнощі з тим, щоб витягнути його з форми, поставте форму в гарячу воду на 15 секунд.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)