
Йоркширський пудинг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
125 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
75 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
75 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Етапи приготування
01
Яйця злегка збити виделкою, посолити, влити половину молока, змішаного з водою. Всипати просіяне борошно. Розтерти вінчиком, щоб не залишилося грудочок.
02
Влити решту рідини, злегка збити вінчиком. Залишити при кімнатній температурі на 20 хвилин.
03
У кожну формочку покласти по шматочку масла і поставити в розігріту до 220°C духовку на 5 хвилин.
04
Наповнити форми борошном на третину. Повернути в духовку і випікати 15 хвилин. Готові пудинги повинні мати вигляд тарілочок з поглибленням для начинки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)