Зелена квасоля з фореллю, яйцями і вершковою брюссельською капустою - Image

Зелена квасоля з фореллю, яйцями і вершковою брюссельською капустою

Кількість порцій: 1Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Прекрасний вибір літньої легкої вечері або обіду. Крім того, така страва порадує ваш організм користю. Адже, складається страва з продуктів, які є чемпіонами за хімічним складом мікроелементів. Брюссельська капуста вважається цінною завдяки унікальному набору вітамінів. В ній містяться вітаміни групи В - В1, В2, В6, В9, каротин, вітамін РР і, звичайно ж, вітамін С, вміст якого в цьому виді капусти у багато разів вищий, ніж у будь-якому іншому. Квасоля дуже багата білками і вітамінами, а петрушка сприяє кращому перетравленню і засвоєнню страви в цілому. Такий повноцінний і насичений усіма необхідними мікроелементами салат можна вживати влітку взагалі в якості основної страви.

Інгредієнти

Квасоля зелена стручкова

100 г.

Яйце куряче

1 шт.

Форель

50 г.

Суміш салатного листя

25 г.

Цибуля червона

0,25 шт.

Часник

1 шт.

Петрушка

10 г.

Олія оливкова

50 мл.

Лимони

0,5 шт.

Капуста брюссельська

75 г.

Масло вершкове

20 г.

Соус соєвий

10 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Влити воду в каструлю, додати сіль, поставити на вогонь, всипати в каструлю квасолю. Варити до готовності. Після, остудити. Часник розчавити, змішати з оливковою олією, соком половини лимона і подрібненою петрушкою.

02

Змішати в мисці салатне листя, квасолю, нарізану цибулю півкільцями, нарізані шматочки форелі і нарізані навпіл яйця. Заправити суміш у мисці оливково-лимонним соусом.

03

В окремій каструлі зварити капусту в підсоленій воді, злити воду з каструлі, повернути на вогонь, додати вершкове масло, розтопити.

04

Влити соєвий соус в каструлю з капустою та олією, перемішати. Додати капусту до салату з квасолі з рибою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Зелена квасоля з фореллю, яйцями і вершковою брюссельською капустою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua