
Зимовий суп із квасолею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля Auchan червона сушена 450г
100 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
2 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
450 г.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
2 л.
Цибуля
1 шт.
Морква
2 шт.
Часник
2 зубчики
Петрушка 70г
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю попередньо замочити у воді на ніч.
02
У великій каструлі відварити квасолю в 1,5 л. води: довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на повільному вогні, не накриваючи, 10 хвилин. Зняти з вогню. Злити воду і промити квасолю.
03
У каструлю до квасолі додати нарізані цибулю, кріп, моркву, часник, петрушку і перець. Влити курячий бульйон, довести до кипіння.
04
Покласти в каструлю курячу грудку і помідори, накрити кришкою і варити приблизно 30 хвилин або до повної готовності квасолі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)